Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Dame i pappeske

Landets bredeste sortiment innen emballasje

Visste du at du kan spare både penger og miljø med en bedre tilpasset emballasje? Snakk med oss om emballasje – da får du bedre råd!

Norske bedrifter transporterer mye luft. Du tror kanskje det er en fleip, men det er det ikke. Hvis bedriften din har et lettvint forhold til emballasje og en omtrentlig størrelse på pappeskene, da betaler du nok en del for å transportere luft. En tilpasset emballasjeløsning kan spare deg for mye penger. Vi er rådgivere for mange store bedrifter, slik at de får emballasjeløsninger som er kostnadseffektive.

Gjennom vårt brede kontaktnett og sortiment innenfor emballasje vil vi kunne gi deg lavere innkjøpskostnader, færre leverandører, mindre tidsforbruk, færre fakturaer, bedre oversikt og kontroll, statistikker og ett fast kontaktpunkt. Wittusen & Jensen sørger for god flyt fra behovet oppstår til produktet er tatt i bruk.

Vi tilbyr

> Et bredt sortiment innen emballasje
> Høy kompetanse
> Fleksibilitet
> Effektive løsninger
> Observasjon og løsningsforslagAlt du trenger av emballasje

Vi har gjort det enkelt for deg ved å samle de fleste emballasjeproduktene våre i en produktkatalog. Last ned katalogen og få full oversikt over vårt varesortiment.Har du spørsmål, ta kontakt med:

VIDAR GRANAAS
Salgssjef emballasje
+47 922 44 979 / vg@wj.no


Hender med jord og spirer


Miljø og bærekraft

I Wittusen & Jensen er vi opptatt av miljø og bærekraft, så vel som kvalitet. Vi mener at kvalitet og miljø ofte går hånd i hånd.

Miljøriktig vareutvalg, miljøvennlige transportløsninger, resirkuleringsordninger, energieffektiv drift, etisk handel og miljøsertifiseringer er noe av det vi er opptatt av for å sikre en bærekraftig utvikling. Wittusen & Jensen har tatt plastløftet til Grønt Punkt Norge, hvor målet er å øke bruken av resirkulert plast og unngå unødvendig bruk av plast.