Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Dame i pappeske - EmballasjeDame i pappeske - Emballasje

Emballasje

Spar penger og miljø med tilpasset emballasje.

Norske bedrifter transporterer mye luft. Du tror kanskje det er en fleip, men det er det ikke. Hvis bedriften din har et lettvint forhold til emballasje og en omtrentlig størrelse på pappeskene, da betaler du nok en del for å transportere luft. En tilpasset emballasjeløsning kan spare deg for mye penger. Vi er rådgivere for mange store bedrifter, slik at de får emballasjeløsninger som er kostnadseffektive.

Gjennom vårt brede kontaktnett og sortiment innenfor emballasje vil vi kunne gi deg lavere innkjøpskostnader, færre leverandører, mindre tidsforbruk, færre fakturaer, bedre oversikt og kontroll, statistikker og ett fast kontaktpunkt. Wittusen & Jensen sørger for god flyt fra behovet oppstår til produktet er tatt i bruk.

Vi tilbyr

> Et bredt sortiment innen emballasje
> Høy kompetanse
> Fleksibilitet
> Effektive løsninger
> Observasjon og løsningsforslagFyllmasse i pappeske


Snakk med oss om emballasje – da får du bedre råd!

For noen år siden forminsket Nokia størrelsen på mobiltelefonesken og reduserte pappemballasjen med 100 gram. Med dette oppnådde de en kostnadsreduksjon på nesten en halv milliard euro – altså svimlende fire milliarder kroner – på to år.*

Bedriften din er kanskje ikke like stor som Nokia var i glansdagene, men likevel, det er mye å spare. Wittusen & Jensen kan gi deg gode råd. Og gode råd er ikke alltid så dyre. Vi gjør gjerne en uforpliktende analyse av emballasjebehovet i din bedrift.

Økt varehandel generelt, og e-handel spesielt, fører til at emballasje blir mer og mer mangfoldig. Før kunne en bedrift operere med én eller to typer standard pappesker. Nå er emballasje blitt avansert, og det krever også en annen kompetanse.

Vi har vært rådgivere for mange store bedrifter om å velge emballasjeløsninger som både er mer effektive og som gir lavere kostnader – de har altså fått i pose og sekk, for å si det med emballasjegloser.

I tillegg til vår egen kompetanse trekker vi også veksler på et stort leverandørnettverk. Når vi utarbeider store og komplekse emballasjeløsninger for kundene våre, tar vi leverandørene med på råd og utnytter deres spisskompetanse.


Gutt med pappeske på hodet


Pappesker

Papp er et rimelig og godt alternativ for å emballere produkter. Pappemballasje har lave oppstartskostnader og kan enkelt tilpasses dine behov og ditt produkt. Du får emballasjen akkurat slik du vil ha den.

Fordelene med pappemballasje er mange, den gir god beskyttelse, har god bæreevne, kan tilpasses produktet og den gir gode trykk- og profileringsmuligheter.

Profilering

Mange ønsker å identifisere emballasjeeskene sine med egen logo eller profil. Vi hjelper deg med både design og trykk av eskene, i tillegg til at vi også kan levere etiketter, både med og uten trykk.

Effektiv pakkeprosess

Ofte er det kun enkelt hjelpeutstyr som skal til for å effektivisere pakkingen og gi operatørene en bedre arbeidsplass. Vi kan levere pakkejigger som bidrar til en mer effektiv og lønnsom pakking, eller hjelpe til med ombygging og endring av standardutstyr slik at det passer til den aktuelle emballasjen og pakkestasjonen. Pakkejiggene bygges spesielt til hvert enkelt behov og leveres derfor i mange ulike utførelser.

Fyllmasse og beskyttelse

Støtabsorberingsprodukter er en nødvendig del av en god emballasjeløsning. Det hjelper lite at den ytre emballasjen tåler en trøkk hvis innholdet ikke er godt beskyttet og ligger støtt.

Hos oss får du flere typer fyllmasse av papir, chips, skumfolie og bobleplast. I tillegg finner du et godt utvalg av luftbasert fyllmasse, som du enkelt kan produsere selv når du trenger den. Mer lager- og miljøvennlig kan det ikke bli.

Emballasjetape

Å velge riktig tape er viktig. Under transport utsettes emballasjen for store belastninger, og emballasjetapen skal holde helt fram til mottaker.

I vår miljøbevisste tid benyttes det mye resirkulert materiale i ulike kartongtyper, og det stiller ytterligere krav til en god og sikker emballasjetape. I tillegg til sikker lukking, skal tapen gi emballasjen et tiltalende ytre som ivaretar avsenderens identitet.

Enten du skal lukke en kartong, sikre en pall eller beskytte en etikett har vi tapen og utstyret du trenger. Vi tilbyr en totalløsning som inneholder pakketape, glassfibertape, dispensere, og kartongforseglingsmaskiner.

Strammebånd og strapping

Strammebånd brukes til lukking og sikring av papp- og trekasser. Strapping er også veldig hensiktsmessig når ting skal sendes, da kan mottaker enkelt sjekke om pakninger er brutt, og du kan strappe og pakker som skal samsendes. Strappebånd finnes i mange forskjellige typer og kvaliteter.

Plastemballasje

Plastemballasje brukes til diverse typer sekker, poser og folie. Den produseres i mange forskjellige kvaliteter og har et svært variert bruksområde. Den unike fordelen med all plastemballasje er selvfølgelig at den tåler vann – både innenfra og utenfra.

Plast vil ofte inngå som en del av en total emballasjeløsning, den gir god beskyttelse og den er enkel å håndtere.


Skrekkfilm rundt pall


Strekkfilm

En transparent strekkfilm passer godt for innpakking av paller. Filmen er praktisk, selvheftende og stabiliserende. Den sikrer pallen godt under transport og lagring, samtidig som den beskytter mot fukt og støv. Strekkfilm leveres på rull, og vi har film for både manuell og maskinell emballering.

Innen strekkfilm har det de siste årene skjedd en enorm utvikling for å oppnå en mer miljøvennlig logistikk. Ved produksjon av høyteknologisk strekkfilm benyttes det i dag nanoteknologi. Takket være denne teknologien kan man i de fleste tilfeller gå over til en tynnere film samtidig som man beholder de gode egenskapene. Dette fører til at plastforbruket går ned og man produserer mindre avfall, noe som igjen er skånsomt for miljøet. I de fleste tilfeller er dette også økonomisk gunstig for bedriften.

Innpakning

Dersom du har pakker du ønsker å gi bort i gave, leverer vi også gavepapir, cellofan og gavebånd, og hva annet du måtte trenge til en hyggelig innpakning.

Postforsendelse

Husk at dersom du ønsker å sende dine pakker som vanlig post kan ikke sendingen veie mer enn 2 kg. Postforsendelser prises etter størrelse, leveringshastighet og destinasjon.


Transportcontainere


Transportcontainere

Med en transportcontainer kan du spare både plass og penger. Transportcontainere er en ergonomisk løsning for ordreplukking og levering av varer, som reduserer den manuelle håndteringen og skåner deg for tunge løft.

Transportcontainere er svært plasseffektive, da den høye kubikkfyllingen bidrar til å senke mengden luft som transporteres drastisk. Burene reduserer også plassbehovet i utsalgssted eller på lager, og er effektive ved returlogistikk. De sammenleggbare transportburene er lette å lagre og har lang levetid.

Burenes solide konstruksjon holder varene trygt på plass under transport, noe som bidrar til færre transportskader. Det eliminerer også behovet for strekkfilm, som også reduserer kostnadene.*Kilde: Logistikk & ledelse