Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
DatasikkerhetDatasikkerhet

Personvernerklæring

De generelle personvernreglene (bedre kjent som GDPR) betyr nye rettigheter for enkeltpersoner og et nytt sett av strenge forpliktelser for bedrifter som WJ Business Partner AS, som lagrer og behandler dine personlige data.

For WJ Business Partner AS har det alltid vært høy prioritet å anskaffe og beholde tilliten til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi gleder oss over de positive endringene som GDPR introduserer.

Dette nye europeiske regelverket gir enkeltpersoner mer kontroll over hvordan deres personopplysninger lagres og brukes.

Hva betyr dette for deg (som kunde)?

«Personlige data» er definert som informasjon som angår en person som kan identifiseres, enten direkte eller indirekte, ved henvisning til en identifikator. Eksempler på identifikatorer er navn, adresser, identifikasjonsnumre, online identifikatorer (inkludert IP-adresser) samt en eller flere faktorer som definerer en person som kulturell-, sosial-, genetisk-, fysisk- og økonomisk informasjon. Enkeltpersoner har rettigheter over sine egne personlige opplysninger, som retten til å slette, retten til begrenset behandling og retten til å be om en kopi av data.

Hva betyr dette for WJ Business Partner AS?

Persondata er samlet inn av WJ Business Partner AS gjennom våre nettsteder, brukerkonto online og andre metoder.

Vi benytter disse dataene for fortsatt å kunne gi deg god kundeservice, som for eksempel å tilpasse informasjonen vi sender deg og gjøre den relevant og nyttig for dine spesifikke behov.

Vi bruker alltid disse dataene hensiktsmessig og i tråd med vår personvernpolicy.

Under de nye retningslinjene må samtykke til innsamling og bruk av personopplysningene være spesifikk, informert om, entydig og gitt frivillig. Dersom kundene ikke har gitt oss sitt samtykke, kan vi ikke bruke dataene deres til markedsføringsformål.

WJ Business Partner AS er forpliktet til å respektere og beskytte ditt personvern når du får tilgang til og bruker våre tjenester. Disse retningslinjene angir hvordan vi bruker, innhenter, overfører, lagrer og utleverer dine data.

Disse retningslinjene for personvern, sammen med gjeldende bruksvilkår for nettstedet og varsel om bruk av informasjonskapsler, samler retningslinjene for WJ Business Partner AS sin bruk av personopplysninger innhentet fra deg via de elektroniske tjenestene angitt nedenfor, enten som gjest eller registrert bruker:

> Annet WJ Business Partner-nettsted som lenker til disse retningslinjene for personvern (wj.no)
> Søknadsskjema på mobile enheter
> Brand Publisher-løsningen
> Profileringsartikler & Firmagaver

Disse retningslinjene for personvern angir også hvordan WJ Business Partner AS bruker personopplysninger gitt til WJ Business Partner på alternative måter som via telefon, e-post eller annen korrespondanse.

Når du bruker en spesiell tjeneste som er tilgjengelig gjennom et nettsted, kan det være ytterligere vilkår og betingelser som gjelder for behandlingen av dine personopplysninger. Derfor er det viktig at du leser alle gjeldende vilkår og betingelser for hver tjeneste du bruker. I tilfelle, og i den grad det oppstår konflikter eller uoverensstemmelser mellom ytterligere vilkår og betingelser og disse retningslinjene for personvern, skal vilkårene for den aktuelle tjenesten ha forrang over disse retningslinjene.

Hvem innhenter opplysninger?

WJ Business Partner AS organisasjonsnummer 924 496 150, med registrert kontoradresse Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo, kontrollerer data innhentet gjennom eller i forbindelse med et nettsted eller noen av de elektroniske tjenestene nevnt ovenfor.

Opplysninger vi innhenter

WJ Business Partner kan innhente og behandle opplysninger om deg, som:

 • Opplysninger som du gir ved utfylling av skjema, eller på annen måte gjør tilgjengelig, på nettstedet. Dette omfatter for eksempel:

  (a) Opplysninger gitt ved registrering som en bruker av nettstedet eller for tjenester gjort tilgjengelig av WJ Business Partner AS.

  (b) Opplysninger gitt i dokumenter, materiell, kommunikasjon eller annet innhold lastet opp, overført, delt, spredt, eller på annen måte gjort tilgjengelig av deg i forbindelse med din bruk av nettsteder eller avtaler/tjenester levert av WJ Business Partner.

 • Hvis du kontakter oss, uavhengig av årsak, kan WJ Business Partner AS beholde dokumentasjon for den korrespondansen.

Hvordan vi bruker opplysningene dine

WJ Business Partner AS kan bruke opplysningene om deg på følgende måter:

 • Til å gi deg informasjon, produkter eller tjenester som du har forespurt fra WJ Business Partner AS eller som WJ Business Partner AS mener kan interessere deg, hvor du har samtykket i å bli kontaktet for slike formål.
 • Til å levere tjenester du har forespurt fra WJ Business Partner AS fra tid til annen, enten betalt for eller ikke, for å kommunisere med deg i henhold til disse tjenestene og for å behandle ordre for produkter eller tjenester hvor dette er passende.
 • For å styre og administrere brukerkontoer, og kontakte deg fra tid til annen som nødvendig i forbindelse med din bruk av nettstedet og/eller WJ Business Partners tjenester, inkludert men ikke begrenset til, varsel om endringer i nettstedets tjenester og grunnlaget som disse leveres på.

Under visse omstendigheter kan WJ Business Partner AS gi tredjeparter aggregerte opplysninger om brukere på nettstedet. Dette kan omfatte opplysninger om datamaskinen din, inkludert IP-adresser hvor mulig, operativsystem og nettlesertyper, for systemadministrasjon og for å rapportere aggregerte opplysninger til våre annonsører. Dette er statistiske data om brukernes atferdsmønstre og handlinger i nettlesere, og kan ikke identifisere enkeltpersoner.

Hvor vi lagrer dine opplysninger

Generelt vil WJ Business Partner AS lagre og behandle dine personopplysninger innenfor EØS.

Selv om WJ Business Partner AS vil ta sikte på å beskytte personopplysningene når de er mottatt av deg, er overføring av opplysninger til eller fra oss over internett ikke fullstendig sikker og ved å sende opplysninger over internett gjør du dette på eget ansvar. For å unngå tvil, tar WJ Business Partner AS ikke noe ansvar for tap eller skade du kan lide som følge av slike overføringer.

Hvor WJ Business Partner AS har gitt deg, eller hvor du har valgt, et passord for å få tilgang til visse deler av nettstedet eller din registrerte brukerkonto, skal du ikke dele dette passordet med andre.

Oppdatering av opplysningene dine

Hvis du sender opplysninger til WJ Business Partner AS må du påse at slike opplysninger er nøyaktige, og melde fra dersom opplysningene endrer seg slik at vi ikke har registrert feil informasjon om deg. Hvis du har registrert en konto på nettstedet, kan du gjennomgå og oppdatere personopplysningene dine selv ved å logge på kontoen din.

Utlevering av opplysningene dine

WJ Business Partner AS vil lagre dine personopplysninger i WJ Business Partner AS, med mindre utlevering er pålagt eller tillatt ved lov.

Vi vil vanligvis ikke utlevere personopplysningene dine, men fra tid til annen kan WJ Business Partner AS utlevere personopplysninger med tilstrekkelige sikkerhetsmekanismer under følgende omstendigheter:

 • Hvis WJ Business Partner AS selger/overdrar virksomhet eller eiendeler, i hvilke tilfeller WJ Business Partner AS kan utlevere dine personopplysninger til en potensiell kjøper av slik virksomhet eller eiendeler.
 • Hvis WJ Business Partner AS eller tilnærmet alle våre eiendeler erverves av en tredjepart, hvor personopplysninger om deg og andre kunder lagret av WJ Business Partner AS vil være en av de overførte eiendelene.
 • Hvis WJ Business Partner AS engasjerer underleverandører til tjenesteleveranser som krever dine opplysninger, for eksempel hvor man engasjerer en tredjepart: (a) til å levere og vedlikeholde IT-utstyr brukt til å lagre og få tilgang til dine personopplysninger; (b) til å betjene og vedlikeholde dette nettstedet; eller (c) på annen måte i forbindelse med anskaffelsen av visse tjenester levert til deg på eller via dette nettstedet.
 • Hvis WJ Business Partner AS har en plikt til å utlevere eller dele dine personopplysninger for å etterleve juridiske forpliktelser, eller for å håndheve bruksvilkårene knyttet til et nettstedet; eller for å beskytte rettigheter, eiendom eller sikkerheten til en person (for eksempel, for å påvise og forebygge svindel).

Dine rettigheter

I henhold til personvernforordningen har du rett til å be om detaljer om hvilke opplysninger som er lagret om deg, og i visse omstendigheter også be om sletting av personopplysninger eller at vi opphører med behandlingen av dine personopplysninger. Dersom du ber om tilgang til opplysninger vi har om deg, vil WJ Business Partner AS behandle slike forespørsler i henhold til personvernforordningen, slik den til enhver tid er endret, variert eller supplert. For å sikre at slike forespørsler er genuine og at vi ikke utleverer personopplysninger til noen andre enn datasubjektet, ber vi om at du sender inn to former for legitimasjon når du sender forespørselen (dette kan være et pass eller førerkort).

Informasjonskapsler

WJ Business Partner AS bruker informasjonskapsler på nettstedet sitt.

Informasjonskapsler er små datafiler som inneholde unike identifikatorer som sendes til din datamaskin, mobil eller nettbrett. De brukes til å lagre eller hente opplysninger om deg og din enhet, vanligvis for å gi deg en personlig opplevelse på internett.

Nesten alle moderne nettsteder bruker informasjonskapsler, og europeiske personvernregler krever at ditt samtykke er innhentet for bruk av alle informasjonskapsler bortsett fra de som er nødvendige for at nettstedet skal gi deg den informasjonen og tjenester du ber om.

Se detaljert liste over informasjonskapsler som kan brukes av nettstedet vårt dersom du velger å tillate informasjonskapsler.


Endringer i disse retningslinjene for personvern

WJ Business Partner kan endre disse retningslinjene fra tid til annen, og vil indikere dette på denne siden eller andre steder på nettstedet. Du forventes å sjekke denne siden fra tid til annen for å gjøre deg kjent med endringer vi har gjort, da disse er bindende for deg.

Ytterligere informasjon om personvern og personvernforordningen

Hvis du ønsker å kontakte oss med spesifikke spørsmål eller bekymringer knyttet til disse retningslinjene for personvern, kan du ta kontakt på kundeservice@wj.no.