Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Kontorpult på soverommet

Alt du trenger til hjemmekontoret

Wittusen & Jensen leverer alt du trenger av utstyr til hjemmekontoret. Ved å samle alle innkjøpene dine på ett sted, kan du spare både tid og penger. Med en spesialtilpasset nettbutikk i tillegg, går bestillingene nærmest av seg selv.

Arbeidsmarkedet gjennomgikk en stor endring i 2020 på grunn av covid-19. Før pandemien ble det nærmest sett på som en gode at enkelte firmaer tilbød sine ansatte en fleksibel arbeidshverdag, med mulighet til å jobbe hjemmefra av og til. Nå har hjemmekontor blitt den nye normalen for de fleste bedrifter.


Innlogging i nettbutikk


Spesialtilpasset nettbutikk

For å gjøre det enkelt for din bedrift å sørge for at alle ansatte har en ergonomisk arbeidsplass også hjemme, tilbyr vi kunder med flere enn 50 ansatte en skreddersydd nettbutikk med avtalte produkter og tjenester til hjemmekontoret. Bestillingsløsningen er enkel å bruke, med et fleksibelt sortiment, og varene leveres rett hjem til de ansatte.

Fordeler med egen microshop

> Bedriften får sin helt unike butikk hvor avtalt sortiment og pakkeløsninger alltid ligger enkelt tilgjengelig for alle ansatte.

> Stockless dealing.

> Fleksible betalingsløsninger: Vipps, kredittkort og e-faktura.

> Mulighet for bruk av digitalt gavekort fra arbeidsgiver, som også kan suppleres med privat kort eller Vipps.

> Varene leveres direkte hjem til den ansatte.

> Microshopen kan utvides med flere kategorier eller sesongbaserte varer. Foruten hjemmekontor kan man for eksempel sette opp egne butikker for produkter innen, jule- og sommergaver, renhold og hygiene eller emballasje.Dame bøyd over laptop


Ergonomisk hjemmekontor

Forebygging av belastningsskader grunnet dataarbeid er minst like viktig å tenke på når man benytter seg av hjemmekontor, som på arbeidsplassen.

Husk at det er lettere å forebygge enn å fikse belastningsskader som allerede har oppstått. Ta derfor vare på de ansatte ved å legge til rette med gode ergonomiske produkter allerede fra dag én.


Dame på hjemmekontor


Hvordan jobbe effektivt på hjemmekontor

Når man jobber hjemmefra er det lett å bli distrahert, miste fokus på arbeidsoppgavene og skli ut av av de faste rutinene. Men klarer du å skape deg gode arbeidsforhold, med like gode rutiner, kan du jobbe minst like effektivt på hjemmekontoret.


Produkter til et godt tilrettelagt hjemmekontor

Vi har et bredt utvalg av produkter for en bedre arbeidshverdag. Under ser du noen av våre favoritter. Flere finner du her.
Fleksibel arbeidsstasjon

Sun-Flex Easydesk Pro

Sun-Flex Easydesk Pro

Flerbruksbord som er utmerket for kontor, hjemmekontor, skole og aktivitetsbaserte arbeidsplasser.

Sun-Flex Easydesk Rise

Sun-Flex Easydesk Rise

Stativ som gjør enhver flat overflate til det perfekte arbeidsbordet. Med 10 justerbare høydeposisjoner.

StandUp Minidesk

StandUp Minidesk

Portabelt og manuelt høydejusterbart bord, ideelt for hjemmekontoret. Bordet er sammenleggbart.