Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Fogging av møterom

Effektiv desinfeksjon med foggerspray fra Elyte

Smittevern og desinfisering av overflater må være enkelt og effektivt. Elyte foggerspray gjør jobben med 99,999 % effektivitet etter kun ett minutts virketid.

Den desinfiserende sprayen kan du trygt bruke på alle typer overflater, på alle steder – fra helseinstitusjoner og treningssentre til kontorer, butikker, busser og barnehager.

Elyte foggerspray gjør smittevern enkelt

> Dreper alt av virus, sopp og bakterier, også covid-19 og norovirus
> Skånsom mot hud, overflater og miljøet
> Alkoholfri og ikke-brennbar gjør sprayen trygg å oppbevare og transportere
> Kan brukes overalt, på alle overflater
Slik fungerer fogging med desinfiserende spray

Fogging betyr tåkelegging. Du bruker et apparat som sprayer ut en hinne av desinfeksjonsmiddel på overflatene. Ett minutt etter spraying har du tatt knekken på virus, sopp og bakterier.

Fogging er en effektiv metode for desinfisering, og du dekker raskt store overflater. Før du desinfiserer må du ha vasket overflatene slik at de er rene.

Elyte desinfeksjon er bra for miljøet

Virkestoffet i Elyte er hypoklorsyre (HOCI) som utvikles gjennom elektrolyse av rent vann og salt. Hypoklorsyre er et nøytralt ladet molekyl som er biologisk nedbrytbar. Syren går tilbake til ingrediensene den er laget av; salt og vann. Dette betyr at produktet er bra for miljøet, skånsom mot hud og materialer og at det ikke bidrar til utvikling av multiresistente organismer.


Innhold i desinfeksjonsmiddel


Hypoklorsyren er skånsom og effektiv:

> Reduserer 99.999% av mikroorganismer som bakterier, virus og sopp – i løpet av ett minutts virketid

> Godkjent av Statens legemiddelverk som kjemisk desinfeksjonsmiddel til teknisk bruk i helse- og sykepleie

> Godkjent som vannbehandlingskjemikalie til bruk i drikkevann sentralt på vannverk og lokalt i bygninger eller internt fordelingsnett

Norskprodusert og ferdig utblandet

Elyte produserer sprayen med vann fra Snåsa i Trøndelag, og emballasjen er lagd av resirkulerbar plastemballasje.

Sprayen leveres klart til bruk slik at du slipper å tenke på krevende utblandingsforhold. Desinfeksjonsmiddelet blir levert i flasker på 0,5 liter med sprayhode, eller som 0,5 liter og 5 liter refill for andre apparater.


Elyte sprayflaske


I toppidrettssenteret i Granåsen har vi hatt full aktivitet innenfor de gitte smittevernregler siden covid situasjonen utløste begrensinger for idrettslig aktivitet. Våre folk har benyttet Elyte med fogger siden dette kom på markedet og har til dags dato ikke opplevd et eneste smittetilfelle, eller videresmitte, i våre lokaler. Generelt har det også vært mindre sykdom enn hva som er normalt. Dette er noe vi også vil benytte videre som smittevern uavhengig av den nye vaksinen mot covid-19.

Frode Moen, avdelingsleder Olympiatoppen Midt-Norge


Referanser

> 3T Treningssenter
> Alpintlandslaget
> Kombinertlandslaget
> Forsvaret
> Olympiatoppen
> TrønderTaxi
> VY Buss
> Radisson Royal Garden
> Trondheim Lungelegesenter
> Rema 1000

Vil du vite mer om fogging?

Ønsker du en demonstrasjon, eller vil du vite mer om hvordan Elyte desinfeksjon kan bidra til at din bedrift får et mer effektivt renhold?