Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Gutt med ballonger og bursdagkakeGutt med ballonger og bursdagkake

Wittusen & Jensen 125 år

2022 er et spesielt år for oss i Wittusen & Jensen. Det er nemlig året hvor vi feirer vårt 125-årsjubileum. Det ønsker vi å markere ved å dele litt av vår spennende historie. Vi er stolte av at bedriften blant annet har overlevd to verdenskriger, en brann, digitalisering og to pandemier.

Det hele startet mandag 2. august 1897 da Claus S. Wittusen og Paul H. Jensen etablerte sin spesialforretning for kontorer med trykksaker og protokoller i Skippergaten 19 i Kristiania.


Wittusen & Jensens butikk i 1897

GRÜNDERE: Claus S. Wittusen & Paul H. Jensen utenfor butikken i Skippergaten 19.


Wittusen & Jensen har gjennom hele 1900-tallet vært et speilbilde av opp- og nedturene i det norske samfunnet. I etterkrigstiden ble bedriften omlokalisert flere ganger, og det ble satset på nye virksomhetsområder. Markedene endret seg raskt, og riktige investeringer sørget for å gjøre bedriften til en toneangivende faktor i bransjen.

Med 125 års historie i bagasjen er Wittusen & Jensen en bedrift som ikke bare har overlevd, men utviklet seg i takt med endringene i samfunnet og markedet.

Under kan du lese mer om de ulike tiårene i Wittusen & Jensens historie. Her vil vi i løpet av året fylle på med informasjon fra 1897 og frem til i dag.