Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Dame med laptopDame med laptop

Velkommen til ny nettbutikk

Wittusen & Jensen var pionerer da vi var tidlig ute med å lansere netthandel i 1997. Nettbutikken vår har vært under kontinuerlig utvikling siden dagens plattformen ble lansert i 2013 – nå var tiden moden for å ta det neste steget.

I over ett år har vi jobbet med å bygge opp en helt ny nettbutikk for forbruksmateriell og emballasje. I stedet for å «flikke» på den gamle plattformen vår har vi satt opp en helt ny plattform, med ny og moderne teknisk arkitektur. Du som kunde vil oppleve en mye raskere og mer responsiv nettbutikk, med ny søkemotor og nytt – men fortsatt gjenkjennelig – utseende.

Men, som med alt nytt vil det være oppstartsproblemer. Den nye nettbutikken har blitt testet godt i en lengre periode, men fortsatt kan det være ting vi ikke har avdekket. Det vil være feil når vi lanserer, men vi lover at vi skal jobbe så raskt vi kan for å løse alle feil som oppstår.

Det er sannsynlig at den nye nettbutikken vil være noe ustabil hele mandag 8. april.

Samtidig vil vi også implementere et helt nytt ERP-system. Og alle som har gjennomført store endringer tidligere vet at uforutsette ting og enkelte innkjøringsproblemer kan oppstå. Skulle det skje ber vi om din tålmodighet dersom våre leveranser skulle bli noe forsinket.

Våre kundeservice-avdelinger vil være parat til å hjelpe deg på chat, telefon eller e-post gjennom hele uken om du trenger hjelp til å finne fram i den nye nettbutikken. Ta kontakt med din selger i Wittusen & Jensen hvis du har spørsmål rundt lanseringen av den nye nettbutikken vår.


Gutt med ropert


Viktige endringer

For deg som kunde betyr den nye nettbutikken noen viktige endringer:

Nytt domene

Skal du bestille forbruksmateriell og emballasje fra Wittusen & Jensen, må du fra mandag 8. april logge deg inn via adressen wj.no. Den gamle adresse (shop.wj.no) vil videresendes til ny url, men det er like greit å lære seg den nye, og mye kortere, adressen først som sist.

Alle kunder vil måtte lage seg nytt passord i den nye nettbutikken

Alle passord hos oss er krypterte og det er ikke mulig å «kopiere» passordet ditt fra gammel plattform til ny. 8. april vil du motta en e-post fra Wittusen & Jensen. Denne e-posten inneholder en link for å lage et nytt passord. Om du er registrert som kunde hos oss, men ikke finner denne e-posten, sjekk «søppelpost»-mappen i din e-postklient. Klikk på linken for å komme inn til nettbutikken vår, og der lager du et nytt passord for din brukerkonto.

Passordet må være på minst 8 tegn og inneholde store og små bokstaver, minst ett tall og minst ett spesialtegn (f.eks. !, ?, &, eller %). Et eksempel på et gyldig passord kan være Jensen#12345, men vi oppfordrer deg på det sterkeste til å bruke et annet passord enn det – velg et passord du vil huske. En god regel er at jo lenger passord, jo sikrere er det og et godt tips er å bruke f.eks. en kort strofe fra din favorittsang. NB! Er du kunde hos oss med en «PunchOut»-løsning (f.eks. via Vieri eller Visma portaler), så er det ingen endringer i innloggingen din.

Ny innlogging til nettbutikken

Når du går inn på wj.no og du har satt nytt passord som beskrevet over, logger du deg enkelt inn med ditt brukernavn (e-post adresse) og passordet du valgte ved å klikke på bruker-ikonet oppe til høyre i skjermbildet.

Nye kunde- og varenumre

Alle kunder får nytt kundenummer og alle våre varer får nye varenumre.

Tilgang til «Min side»

Når du har logget inn finner du oversikt over din ordrehistorikk, leveringsadresser, henvendelser til kundeservice, bedriftsinformasjon og brukere i nettbutikken på «Min side». Klikk på dette ikonet og velg «Min side». NB! Du vil ikke finne igjen ordrehistorikk fra før 8. april 2024.

Hvis du har en handleliste i den gamle nettbutikken, vil den bli overført til den nye nettbutikken

Du trenger ikke å lage en egen liste med varenumrene du handler oftest hos oss. Endringer du gjør i dine handlelister mellom fredag 22. mars kl. 16:00 og mandag 8. april vil derimot ikke bli overført til den nye nettbutikken. Dette fordi vi trenger noe tid på å migrere over dataene fra den gamle til den nye nettbutikken vår.

Dine avtalevarer vil fortsatt være merket med «Avtalevare»

Det er ingen endringer i ditt avtalesortiment.

Dine bokmerker vil fortsatt fungere

Om du har bokmerket en side på shop.wj.no, vil den bli overført til den nye nettbutikken og du vil finne igjen dine favorittsider.

Søkemotoren vår trenger litt tid på seg for å lære deg å kjenne

Vi har tatt inn en helt ny og kraftig søkemotor, som i stor grad bruker kunstig intelligens for å gi deg best mulig søkeresultater. Denne vil trenge noe tid før den fungerer optimalt. Hver eneste dag lærer den seg hvordan du og alle de andre kundene våre søker, og den vil stadig bli bedre etter hvert som tiden går. I starten kan den oppleves litt «dum» og tunglært, men vi lover at den skal bli bedre. Er det noe du ikke finner kan du kontakte oss på chat eller e-post og vi hjelper deg.

Våre kunder er det aller viktigste for oss i Wittusen & Jensen, og vi vil at du skal få den aller beste nettbutikken som er mulig å lage. I starten vil det bli litt humpete, men vær tålmodig med oss, så lover vi at den nye nettbutikken skal gi deg alt du trenger, og mer til!


Liten handlevogn på laptop


Kontakt oss

Har du problemer med å få lagt inn ordre 8. april og i dagene etter kan du kontakte din selger eller kundeservice, så hjelper vi deg.

Velkommen til nye wj.no!