Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Dame som signerer på pakkeDame som signerer på pakke

Retur

Wittusen & Jensen har en liberal returpolitikk, slik at retur av varer går enklest mulig både for deg som kunde og oss som leverandør.

Returrutiner

Vær oppmerksom på at dersom du skal reklamere på et produkt, må du gå hit for å se hvordan du gjør dette.

Vi har 100% garanti på våre lagervarer, som betyr at om du som kunde ikke er helt fornøyd med varene, kan velge å få nye varer eller en kreditnota. Dette gjelder lagervare og ikke produkter som leveres direkte fra våre underleverandører.

I våre salgs- og leveringsbetingelser har vi et eget punkt for dette, men her får du en rask "bruksanvisning" som du kan benytte når du vil returnere varer til oss:

  1. Retur av varer må meldes til WJ innen rimelig tid etter mottak av varene. Med rimelig tid menes 8 dager fra mottak, eller 3 måneder dersom det er noe galt med produktets funksjon.
  2. Retur av varer  meldes inn til WJ kundeservice på telefon 22 90 20 10. Du får da et returnummer som du merker varene du skal sende i retur. IKKE SKRIV PÅ ORIGINALEMBALLASJEN. Ta kopi av pakkseddelen og send med den også, slik at det blir enda raskere for oss å gjenkjenne deg som kunde og hvilke varer du har returnert.
  3. Fortell oss årsaken til returen. Vi vil vite hva returen skyldes, slik at vi kontinuerlig kan forbedre oss som din leverandør.
  4. Følger du disse 3 punktene, vil vi raskt gjenkjenne varene og vite hvor de kommer fra. Kreditnota vil dermed komme til deg umiddelbart etter at varene er mottatt og sjekket hos oss.

Varereturer som skyldes feil forårsaket av kjøper, belastes for frakt og håndtering med 150 kroner.

Om ikke varer returneres i originalemballasjen, kan selger fratrekke sine kostnader for å gjøre varen fullt salgbar.

Varer innkjøpt eller produsert spesielt i henhold til kjøpers spesifikasjoner, herunder skaffevarer, tas ikke i retur, med mindre det er feil eller mangler ved leveringen.


El-retur

Har du utrangert elektrisk/elektronisk utstyr du vil kvitte deg med?

Som forbruker har du følgende rettigheter:

Private forbrukere kan levere gratis til alle forhandlere av elektriske og elektroniske produkter dersom forhandleren selger samme type produkter

Private forbrukere kan levere gratis til kommunale gjenbruksstasjoner alle typer elektriske og elektroniske produkter

Wittusen & Jensen er medlem av Elretur som håndterer EE-avfall for store deler av den norske IT- bransjen, basert på "Forskrift om kasserte elektriske og elektroniske produkter" fastsatt av Miljøverndepartementet 16. mars 1998.

Se også Elretur sin hjemmeside.