Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Mann som vasker med superheltdrakt - Hygiene og renholdMann som vasker med superheltdrakt - Hygiene og renhold

Hygiene og renhold

Godt renhold fører til bedre inneklima og dermed også økt trivsel på arbeidsplassen. God hygiene bidrar dessuten til å redusere sykefraværet. Med vår kunnskap om materialer, smuss og metoder, kan vi veilede deg når det gjelder et effektivt, sunt og ergonomisk riktig renhold.

I tillegg til hvor ofte og grundig renholdet utføres har også valg av kjemikalier og utstyr en stor betydning, derfor finner du et bredt utvalg av nettopp dette i vårt sortiment. Vi tilbyr også opplæring, kurs og renholdsplaner, og kan levere ulike renholdsmaskiner som effektiviserer renholdet.

Renhold er et fag

På grunn av vår bredde og spisskompetanse mener vi at du som kunde kan forvente litt mer av et samarbeid med Wittusen & Jensen. Vi kan spare deg for tid, samt redusere dine kostnader til rengjøring – uten at det går ut over kvaliteten. Vårt mål er å øke standarden på renholdet, redusere ditt samlede kostnadsbilde, og gjennom dette bidra til verdiskaping for din bedrift.

Vi jobber hele tiden for å være en av bransjens beste innenfor fremtidsrettede renholdsmetoder, rådgiving og kunnskapsformidling i faget.

Miljøfokus

Vårt arbeid og vår veiledning overfor deg som kunde vil alltid ha fokus på å skåne miljøet. Dette miljøfokuset avspeiler seg i valg av våre leverandører og i sortimentet vi tilbyr. Nye renholdsmetoder benyttes og det brukes i dag mindre kjemikalier enn tidligere. Dette gir sunnere og mer ergonomiske rengjøringsmetoder, samtidig som det reduserer miljøbelastningen.

Wittusen & Jensen er ISO-sertifisert, og beviser med det at vi tar vårt miljøansvar på alvor.

Renholdsplaner

Vi tilbyr våre kunder individuelt tilpassede renholdsplaner og sørger for oppfølging og vedlikehold av disse.

Renholdskurs

Kompetanseoverføring og fokus på gode løsninger og velfungerende systemer er styrende for vårt arbeid. Vår styrke ligger i vår kompetanse og vår kapasitet til rådgiving og oppfølging av våre kunder. Vi tilbyr også egne kurs, noe som setter oss i en særstilling i forhold til de fleste av våre konkurrenter.

Wittusen & Jensen tilbyr følgende kurs innen renhold og hygiene:

> NS Insta 800 (standard for måling av renholdskvalitet)
> Renholdsmetoder i fremtiden / Renholdstrender
> Motivasjon og holdninger til yrket
> Renholdsledelse
> Teamarbeid i renhold
> Kunnskap om pH, kjemi og smuss
> Hygiene og smittevern
> Daglig og periodisk renhold
> Gulvbehandling
> Forsvarlig renhold i bade- og sanitæranlegg