Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Gutt i dress med post-it-lapper - Kontor- og forbruksmateriellGutt i dress med post-it-lapper - Kontor- og forbruksmateriell

Forbruksmateriell

Innkjøp og håndtering av forbruksvarer til arbeidsplassen er ofte tidkrevende og uoversiktlig. Derfor er det en økonomisk fordel å samle mest mulig av sine innkjøp hos én leverandør. Du sparer både tid, penger og ressurser, og frigjør tid til dine kjerneoppgaver.

Kontoret

Uansett hva slags kontormiljø du er tilknyttet, har Wittusen & Jensen alt du trenger for å få kontorhverdagen til å fungere. Vi er blant Norges største og mest erfarne aktører innen kontorutstyr og hos oss finner du alt innenfor områder som tradisjonell kontorrekvisita, IT-utstyr, printløsninger, ergonomiprodukter.

Lageret

Bak enhver velfungerende lagervirksomhet ligger det mye hardt arbeid. Det er ofte de små detaljene som avgjør om alt går som det skal, og det er nettopp der vi kan hjelpe deg. Med smarte emballasjeløsninger og god logistikk går ting på skinner – sånn som det skal gjøre.

Vi er eksperter på gode emballasjeløsninger som sparer deg for tid i pakkeprosessen, som optimaliserer volumutnyttelsen og som kan spare deg for store kostnader, både i egen pakkeprosess og transport og lagringskostnader.

Velg mellom vårt store utvalg av standardløsninger, eller la oss gi deg gode råd om spesialtilpassede produkter som er skreddersydd for din virksomhet og dine emballasjebehov.

Wittusen & Jensen sikrer lavere innkjøpskostnader, færre leverandører, redusert tidsforbruk og bedre oversikt.

Spiserommet

Arbeidsmiljøloven krever at alle arbeidsplasser skal ha et spiserom som er tilgjengelig for arbeidstakerne sine. Enten din bedrift er en stor virksomhet med en profesjonell kantine, eller en mindre virksomhet med et pauserom hvor folk ordner seg selv, er Wittusen & Jensen din leverandør til spiserommet.

Hos oss får du alt du trenger til borddekkingen, engangsservise, enkle matvarer, snacks, kjøkkenmaskiner og tilbehør til kjøkkenet på arbeidsplassen, samt et bredt utvalg av kaffe og drikke – fra én og samme leverandør.

Helse og sikkerhet

Vi hjelper deg med å forebygge sykdom og skade, og sørger for at du er beredt hvis ulykken inntreffer.

Samfunnets fokus og krav til bedriftens arbeid med helse, miljø og sikkerhet er stadig økende, og alle bedrifter bærer et betydelig ansvar for å ha utstyr og kompetanse i orden når det gjelder både forebygging og førstehjelp.

Arbeidstakeres sykefravær koster den enkelte bedrift, og samfunnet totalt, store summer hvert eneste år, men ofte er det enkle hjelpemidler og produkter som skal til for å redusere dette.

Hos Wittusen & Jensen finner du alt du har behov for innen dette viktige området. Som for eksempel:

> Ergonomiutstyr
> Førstehjelpsutstyr
> Hjertestartere
> Arbeidstøy
> Verneutstyr