Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Dame ved retro campingvogn

Alt du trenger til campingplassen – på ett sted

Wittusen & Jensen er en totalleverandør av varer og tjenester du trenger til den daglige driften av campingplassen din. Ved å samle alle innkjøpene dine på ett sted, kan du spare både tid og penger.

Ville det ikke være praktisk å kunne bestille alt du trenger innen renhold og hygiene, engangsprodukter, kaffe, profileringsartikler, bekledning til ansatte og utendørs eksponeringsmateriell fra samme leverandør? Under ser du et lite utvalg av hva vi kan hjelpe deg med. Vi gjør camping enklere!

Produkter til campingplassen

Vi har gjordt det enkelt, og har samlet våre produkter tilpasset campingplasser i en produktkatalog. Få full oversikt ved å laste den ned her:
Profilering

Vi designer og produserer det du trenger for å eksponere deg utendørs, enten det er telt, beachflagg, beanbag, solstoler eller parasoller. Vi leverer også både tradisjonell skilting, plakater, gatebukker og alt innen print.

I tillegg har vi et bredt spekter av produkter som du kan profilere og bruke som giveaways eller selge som suvenirer til besøkende. Eller kanskje du trenger profilklær med firmaprofil eller logotrykk? Vi hjelper deg med profilert bekledning til alle ansatte.