Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Modulmatter

Modulmatter

Visste du at over en 20-dagers periode vil 1000 personer kunne dra inn 9,6 kg smuss i en bygning?

Ved vått vær blir det omtrent tolv ganger så mye. Med en god inngangsmatte kan du stoppe opptil 85 % av smuss og støv fra å komme inn i bygningen. I tillegg til å bevare gulvet og gjøre renholdet enklere bidrar matten også til et bedre inneklima og bedre luftkvalitet.

Modulmatter for inngangsparti

Lilleborg har utviklet et mattesystem med modulmatter av gummiflis som enkelt kobles sammen med han- og hunkoblinger. Dette gir en god fleksibiltet for ønsket størrelse og enkel utskiftning om de mest slitte modulene skal byttes ut.

Den anbefalte metoden for å legge mattene er i soner, hvor første del består av avskrapningsmatter, deretter kombinasjonsmatter og tilslutt kombi sandstopper.

Sone 1: Avskrapningsmatter

I avskrapningssonen tas det tyngste av smusset. Opptil 40% av smuss og fuktighet fra sko legges igjen i denne mattetypen. Avskrapningsmatten har små dreneringshull som effektivt skraper skoene for smuss. Den glatte overflaten gjør den godt egnet for passering med for eksempel rullestol, vogner og kofferter. Matten er laget av slitesterk naturgummi som er sklisikker og tåler store mengder fottrafikk.Til innendørs og utendørs bruk.

Sone 2: Kombinasjonsmatter

Kalles også rengjøringssonen som fjerner finsmuss og opptil 70% av fuktighet legges igjen her. Denne matten kombinerer funksjonaliteten fra avskrapningsmatten ved at den i tillegg har teppeinnlegg til å tørke av skoene på. Teppeinnleggene har god absorpsjonsevne og løfter det estetiske inntrykket av inngangspartiet.

Sone 3: Kombi sandstopper

I denne sonen fullføres tørkeprosessen. Praktisk talt alt av smuss og fuktighet er fjernet fra skoene. Kombi Sandstoppen matten har et svært høyt sand og smussopptak. Nålesydd polypropylen i fiskebensmønster. Utmerket for medium til høy trafikk. TIl innendørs bruk.

Modulmattene leveres som 0,5 x 0,5 meter og Kombi Sandstopper leveres i 90 x 150 cm.

Animasjon matter i inngangsparti


Ingen filtere

Visning

Ingen resultater funnet