Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Evergood kaffekoppEvergood kaffekopp

Evergood

Et av våre mest solgte produkter er Evergood kaffe. Evergood er sammensatt av høykvalitets Arabica-bønner fra ulike deler av verden, alle med sine helt spesielle særtrekk.

De gode aromaene forsterkes når de blandes og resultatet er en fin balanse mellom det søte og det bitre. Kanskje ikke så rart at Norges med populære kaffe også er populær på jobben?

Den gode smakes kommer av kombinasjonen av kaffe fra fem ulike land, Kenya, Guatemala, Colombia, Costa Rica og Brasil.

> Fra Kenya har Arabicabønnen en god fylde med smaksinnslag av solbær og karamell.

> Kaffesorten Huehuetenango fra Guatemala er en fruktig kaffe som kommer fra dette landets mest kjente kaffedistrikt, og regnes som noe av det beste som finnes på markedet.

> Den colombianske kaffen i Evergood har milde og velbalanserte smaker av kirsebær, steinfrukt og sjokolade. Den har passe fyldighet og en fruktig syrlighet som ikke er overveldende.

> Tres Rios fra Costa Rica er kaffeverdenens svar på Bordeaux på grunn av sin høye kvalitet og fine smak. Tres Rios er en av de minste kafferegionene i Costa Rica, men produserer altså noe av verdens mest etterspurte kaffe. Smaksmessig har den innslag av både honning, nøtter og sitrus.

> Det brasilianske innslaget i Evergood bidrar både til å løfte frem smakene og aromaene i de andre kaffesortene, og til å skape en god fylde og en fin munnfølelse.

Evergood fås malt i ulike varianter, og som hele bønner.


Visning

Ingen resultater funnet