Hopp til sideinnhold
Wittusen & JensenWittusen & Jensen
Costa kaffekoppCosta kaffekopp
Nyhet

Costa Coffee

Nå finner du også kaffe fra Storbritannias ledende kaffekjede, Costa Coffee, i vårt allerede brede kaffesortiment.

Historien om Costa Coffee begynte i 1971 da de italienske brødrene Sergio og Bruno kom til London med et brennende ønske om å gjøre god og smakfull kaffe til en del av hverdagen. De grunnla et lite brenneri på Fenchurch Street med mål om å produsere den beste kaffen. I dag er Costa Coffee Europas største kaffebarkjede.

Den perfekte blandingen

Costa Coffees Signature Blend, som ble designet i 1971 av gründer-brødrene Sergio og Bruno Costa, er den perfekte kombinasjonen av delikate Arabica- og kraftige Robusta-bønner. Alle bønnene er produsert gjennom bærekraftig kaffedyrking som er underlagt de strenge retningslinjene til Rainforest Alliance-sertifiseringen

En enestående smak

Hver eneste kopp Costa Coffee tilberedes med stor påpasselighet slik at du får full kaffeglede ut av din Signature Blend. Smaken er myk og fyldig med noter av karamell og sjokolade, og et hint av bakverk og nøttearomaer.

Helt siden 1971 har Costa Coffee brent for sin sak – det å tilby folk en virkelig god kaffe. Drømmen til de to Costa-brødrene lever den dag i dag.

Costa Coffe bønnepose
Costa Coffe kaffekopper

Ingen filtere

Visning

Ingen resultater funnet