Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Håndtrykk ved inngått avtaleHåndtrykk ved inngått avtale

Fornyet avtale med Tradebroker

Wittusen & Jensen har signert fornyet og utvidet avtale med Tradebroker og deres medlemmer innenfor områdene Kontor/Data, Kantine, Renholds-/Hygieneartikler og Emballasje.

I den nye avtalen er Wittusen & Jensen rangert som nummer én av de to valgte leverandørene, noe som innebærer at nåværende avtale også utvides med de statlig eide medlemmene.

WJ har i tillegg til denne avtalen i en årrekke også vært leverandør til Tradebroker innenfor avtaleområdene Profil- og gaveartikler samt Trykksaker.

Avtalen med oppstart 1.3.2024 har en varighet på 3 år med opsjon på ytterligere 2 år og har en samlet potensiell verdi på 400-500 MNOK for hele avtaleperioden inkludert opsjoner.

– Det er med stor glede og stolthet vi signerer denne avtalen som er en av Norges største samkjøpsavtaler for forbruksmateriell. At Tradebroker rangerer WJ som nummer én av to valgte leverandører tar vi som en anerkjennelse av vårt langsiktige arbeid med miljø og bærekraft, effektiv logistikk og gode kundeopplevelser, sier Sven Erling Øversjøen, administrerende direktør i WJ.

– Dette er for oss en bekreftelse på at langsiktig og hardt arbeid med kundens behov som drivende kraft ikke har gått av moten, men skaper gode kundeopplevelser og høy lojalitet til inngåtte rammeavtaler. Vår konkurransekraft er sterk, og vi ser frem til å fortsette den positive utviklingen sammen med alle Tradebrokers medlemsbedrifter, sier Bjørn Ola Børrestuen, Salgs og markedsdirektør hos WJ.