Hopp til sideinnhold
Wittusen og JensenWittusen og Jensen
Gutt med pappeske på hodetGutt med pappeske på hodet

Emballasjetips: Tenk nytt!

Vi i markedsavdelingen tok en prat med emballasjeteamet vårt for å skjønne litt mer av deres jobbhverdag – og ikke minst høre om hvorfor så mange velger akkurat oss når de skal ha emballasje.

Emballasjeteamet til Wittusen & Jensen består av flere spesialister som hver dag jobber for at du som kunde skal få en mest mulig effektiv og knirkefri forsendelseslogistikk.

– Hva er deres beste råd til kundene?

– Vårt hovedfokus er selvfølgelig at gjenstandene som sendes skal komme seg helskinnet gjennom transportprosessen. Mange bedrifter har kjørt seg litt fast i ett spor når det kommer til emballasje, og er kanskje ikke klar over at det finnes sikrere, rimeligere og mer effektive løsninger, forteller produktspesialist Cecilie Eckerman. – Så vårt tips er nettopp det å være åpen for tips og råd, fordi det har skjedd en stor utvikling de siste årene. Vi er også opptatt av at kundene våre ikke skal «sende luft», det er lite gunstig på alle måter – også miljømessig.

– Hva gjør at dere som emballasjeleverandør skiller dere ut fra resten av markedet?

– Vi vet at spesialkompetanse er uhyre viktig. Vi vinner markedsandeler fordi vi tør å være noe mer enn en produktpusher. Vi ønsker å være en trygg samarbeidspartner, og tilbyr kompetente rådgivere til våre kunder. Å følge med på utviklingen er en selvfølge, understreker teamet.

– Vi mener det er viktig å være nysgjerrig. Vi synes det er kjempespennende å være med på å utvikle produkter og løsninger som effektiviserer og forenkler arbeidet. Det gjelder også større utfordringer som krever spesialtilpasninger, avslutter Eckerman.Emballasjeteamet til Wittusen & Jensen

HUMØRFYLT GJENG: Cecilie Eckerman, Arne Lars Orderud, salgssjef Vidar Granaas, Atle Romundgard Olaisen og Sondre Bråthen er en del av emballasjeteamet til Wittusen & Jensen. Foto: Minna Fjeldskår.


Vil du vite mer om emballasje?

Kontakt vår rådgiver Vidar Granaas: 
vg@wj.no / tlf. +47 922 44 979